Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΣΤΗΘΑΓΧΗ ΤΗΣ 'ΚΟΤΑΣ'

Από τα μηνύματα που πήραμε για τον δημοσιογράφο "επιβήτορα"  των  βουλευτών, των περιφερειαρχών, των δημάρχων, των υπηρεσιών, των επιχειρηματιών, των συναδέλφων κλπ , μας άρεσε αυτό με τον τίτλο  "Η στηθάγχη της κότας"..
Περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες την επίθεση που εξαπέλυσε " ο τρελός της πόλης" στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα.
 Το θέαμα ήταν "υπερπαραγωγή", αλλά  τα παιδιά δεν μάσησαν και του φόρεσαν τα βραχιόλια.  Μετά από αυτό η κατάρρευση του "νταή" ήταν άμεση. Πήρε συνολικά έξι τηλέφωνα για βοήθεια και αφού έφαγε προφανώς πόρτα, άρχισε να ιδρώνει, να ψευδίζει και να του τρέχουν τα σάλια ( στην κυριολεξία).
Στη συνέχεια  επικαλέστηκε "θωρακικό άλγος"  και δυσκολία  να αναπνεύσει. Η εικόνα, όπως μας περιγράφτηκε, ήταν η απόλυτη γελοιοποίηση του. Τότε πραγματικά είδαν και τα παιδιά της υπηρεσίας τον α σ θ ε ν ή  που συνέλαβαν και τον λυπήθηκαν.

Υ.Γ. Εντύπωση μας κάνει πως στην εφημερίδα του, δεν αναφέρει ούτε μια λέξη για το συμβάν. Φαίνεται πως δεν αξιολογήθηκε ως σημαντική είδηση από  τη συντακτική ομάδα  των ΜΠΑΛΑΡΕ..!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τσολιάς που αναφέρεστε, έχει τώρα κηρύξει ανένδοτο αγώνα εναντίον κάθε αρχής του τόπου και όχι μόνο...!
Τρέμετε λοιπόν, Μπέζα, Καχριμάνη, Πιτούλη, Κάτσενε, Μπραϊμη, Παππά,Αστυνομικέ Διευθυντή, Διοικητή Πυροσβεστικής, Λιμενικού Σώματος, Πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου, του ΚΤΕΛ, του Σωματείου Εργαζομένων στα νοσηλευτικά Ιδρύματα, στις ιχθυοκαλλιέργειες κλπ.

Εγώ πάντως για καλό και για κακό, το κόκορα που έχω στο κοτέτσι μου, δεν του επιτρέπω να βγει τις επόμενες 10 ημέρες.

Ανώνυμος είπε...

O "ΤΣΟΛΙΆΣ" ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ (ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ) ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
" ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΚΛΠ"