Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ.... Σ Ι Ω Π Η !

"Το κείμενο μου δεν επιδέχεται ούτε πρόσθεση, ούτε αφαίρεση, όχι πρότασης ή λέξης, αλλά ούτε ενός τόνου......."

   Και μόνο αυτό το απόσπασμα του κειμένου χθεσινής ανάρτησης,  θα έκανε πολλούς συμπολίτες μας να ανατριχιάσουν, από τη φρασεολογία που χρησιμοποείται.

Δεν κάνουμε κανένα σχόλιο για το ρόλο που αναζητά με τις δήθεν προσωπικές παρεμβάσεις και εκκλήσεις για τη Φιλαρμονική. Πρέπει να υποτιμά πολύ τους αναγνώστες του, αν  θεωρεί πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να  θέτει τον εαυτό του εντός των "πραγμάτων" είναι ευρηματικές.

 Είναι πεπαλαιομένες και κουτοπόνηρες τουλάχιστον.

Φίλες και φίλοι
Κάθε προσπάθεια που γίνεται να αλλάξει κάτι,  θα βρίσκει αντίδραση. Από λίγους, από αυτούς που χάνουν κάτι, από αυτούς που προσδοκούν, από αυτούς που έχουν τα μέσα να έχουν φωνή, από αυτούς που βρίσκουν τρόπο να αναπαράγουν την αντίδραση.

ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ  ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ,  ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΌΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ¨ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ" ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ  :

"θα προσπαθήσω να συγκρατήσω την οργή, τον θυμό και την αγανάκτηση, έτσι όπως μου την μετέδωσαν, αυτές τις μέρες συμπολίτες......" γράφει ο Δήθεν..!

" .......Αν την ώρα που επονομαζόμενος δάσκαλος της μουσικής (Δ.Ε. Μουσικών), δεν έχει ωράριο εργασίας, δεν έχει προϊστάμενο, δεν αξιολογείται από κανένα,  αμείβεται από το Δημόσιο με 2.000 Ευρώ και πλέον και  ακόμη, εργάζεται  καθημερινά τις πρωινές ώρες σε δεύτερη δουλειά με πλήρες ωράριο και περιστασιακά στα Μπουζούκια ( ωραίο πρότυπο για τους μαθητές).....

Εγώ, ως μητέρα άνεργης κόρης με 3 ξένες γλώσσες και 2 μεταπτυχιακά διπλώματα, που δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, γιατί η κόρη μου δουλεύει σε μπαρ μέχρι το πρωί για 400 Ευρώ....

 

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ ΕΓΩ;...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.." 

Δεν υπάρχουν σχόλια: