Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ DORIAN GRAY

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ

Αγαπητοί συνδημότες – συμπολίτες 

Τους τελευταίους μήνες έχω γίνει στόχος ενορχηστρωμένης και μεθοδευμένης επίθεσης, κατά τακτά διαστήματα, από τις εφημερίδες «ΤΙΤΑΝΗ» και «ΤΟΛΜΗ» του κ. Αλέξη Αναστασίου, με … «τροφοδότες» και κατά παραγγελία και υπαγόρευση «ρεπορτάζ» και σχολίων του, την αντιπολίτευση του Δήμου και .. αντιπολιτευόμενους γενικώς την Δημοτική Αρχή.
Επέλεξα να σιωπήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην απαντώ στις μεθοδευμένες αθλιότητες και τα κατασκευασμένα ψεύδη, πιστεύοντας ότι ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός, άλλωστε δεν είναι εύκολο να αποδείξεις ότι… «δεν είσαι ελέφαντας»!
Επειδή όμως η μεθοδευμένη και ενορχηστρωμένη επίθεση συνεχίζεται με την γκαιμπελίστικη τακτική του δόγματος «πες-πες ή … γράψε γράψε» στο τέλος κάτι θα μείνει, απαντώ σήμερα για τελευταία φορά σε όλους και για όλα, σε εσάς, τους δημότες μου που με στηρίξατε σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και εξακολουθείτε να με περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας και τους συμπολίτες μου,  με την παράθεση συγκεκριμένων και τεκμηριωμένων στοιχείων, τα οποία αποδεικνύουν τα κατασκευασμένα ψεύδη της αντιπολίτευσης του Δήμου, η οποία, συνεργαζόμενη και … συνεπικουρούμενη από έναν (1) τοπικό εκδότη, επιχειρεί, εις μάτην όμως, να υποβαθμίσει το έργο μας και να πλήξει την τιμή και την υπόληψη μας.
Επιδίδεται κατά την προσφιλή του τακτική σε… βιομηχανία καταγγελιών, αναφορών και ψευδών δημοσιεύσεων, χωρίς μέχρι σήμερα, να έχει δικαιωθεί ούτε μία (1) φορά!!!
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ κ. ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Μέχρι πρότινος και ειδικότερα μέχρι τον Σεπέμβριο του 2008  από των στηλών των εφημερίδων σας, πλέκατε εγκώμια και «αναπέμπατε» … διθύραμβους όσον αφορά το έργο που επιτελώ ως Δήμαρχος του Δήμου Σαγιάδας, εξαίροντας τις ικανότητες μου, το ήθος, την εντιμότητα και την απόλυτη διαφάνεια.
Επισημαίνατε από των στηλών των εφημερίδων σας, των οποίων υπενθυμίζω υπήρξα συνεργάτης και σύμβουλος έκδοσης, ότι «είμαι ο μοναδικός αιρετός στην περιοχή, ο οποίος δημοσιοποιώ κάθε χρόνο τα περιουσιακά μου στοιχεία», το ΠΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΧΟΝ και με προβάλλατε ως παράδειγμα προς μίμηση.
Τι συνέβη λοιπόν και αίφνης από της προαναφερόμενης ημερομηνίας, άρχισαν οι … Οβιδιακές σας μεταμορφώσεις, γνωστές άλλωστε στον Θεσπρωτικό λαό;
Απλούστατα οφείλονται στην … «ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ» και ειδικότερα στην απαίτηση σας, να πληρωθείτε από τα ταμεία του Δήμου, για δημοσιεύσεις και καταχωρήσεις, στις εφημερίδες σας, με ποσό μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά σας οφείλαμε.
Σας ζήτησα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε να μου αποστείλετε αναλυτική κατάσταση οφειλών, την οποία όντως μου αποστείλατε και από την οποία προέκυπτε η διαφορά, αφού σε αυτήν, είχατε συμπεριλάβει και εξοφληθέντα τιμολόγια από τρίτους (π.χ. εργολάβους κ.λ.π.).
Μετά την άρνηση μου να σας καταβάλω χρήματα που δεν σας ανήκαν και αφού σας είπα και ισχύει ότι το ποσό το οποίο πραγματικά σας οφείλουμε, υπάρχει στο ταμείο του Δήμου και μπορείτε να το εισπράξετε όποτε θέλετε, άρχισε … ο «πόλεμος»!
(τα προαναφερόμενα στοιχεία, τιμολόγια, εντάλματα πληρωμής κ.λ.π. είναι στη διάθεση σας και την διάθεση οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου ή δημότη για να διαπιστώσει τα… «αίτια του πολέμου»)!!
Αίφνης, ο έντιμος, αδιάφθορος, εργατικός και ικανός Δήμαρχος που δημιουργούσε και παρήγαγε έργο, που είχε όραμα και αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση, μεταμορφώθηκε … εν μια νυκτί, σε διεφθαρμένο, μονίμως παρανομούντα, ανίκανο, αλαζόνα, αυταρχικό κ.λ.π.
Αρχίσατε μια «δημοσιογραφική (;)» εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης, χωρίς να τολμάτε να κάνετε ο ίδιος ρεπορτάζ και να παρακολουθήσετε ούτε μία (1)! συνεδρίαση του Δ.Σ., ούτε ένα (1) δημόσιο απολογισμό, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, αν αυτά που σας μεταφέρουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, είναι βάσιμα ή ανυπόστατα.
Να διαπιστώσετε τη δική μας αποδοχή και καταξίωση στην τοπική κοινωνία, η οποία μας περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη της, στη συντριπτική της πλειοψηφία.
Λυπάμαι ειλικρινά για το κατάντημα σας κ. Αναστασίου και την άφιλη συμπεριφορά σας, γνωστή άλλωστε στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ!
Λυπάμαι ειλικρινά γιατί προκειμένου να υπερασπίσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα και να ικανοποιήσετε τον εμπαθή χαρακτήρα σας, δε σέβεστε κανέναν και τίποτε, δεν ορρωδείτε προ ουδενός, δεν έχετε ηθικές αναστολές και φραγμούς.
Ασελγείτε και βυσσοδομείτε κατά πάντων, επιχειρώντας να πλήξετε προσωπικότητες και ηθικές υποστάσεις, εκμεταλλευόμενος, τουλάχιστον αυτό πιστεύετε, τις εφημερίδες σας.
Ευτυχώς για όλους τους συμπολίτες, κυρίως αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά και δυστυχώς για εσάς, τα γραφόμενα και λεγόμενα σας, είναι «κύμβαλα – αλλαλάζοντα», λόγια χωρίς αντίκρισμα, γραφίδα χωρίς ΚΑΜΙΑ απήχηση γιατί όλοι ΕΥΤΥΧΩΣ στη μικρή μας κοινωνία, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.
Σας υπενθυμίζουμε και πληροφορούμε την κοινή γνώμη, ότι και μετά τις… οβιδιακές σας μεταμορφώσεις και τον πόλεμο λάσπης εναντίον μας, εμείς σεβόμενοι την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και αντιμετωπίζοντας ισότιμα όλους, σας αποστείλαμε πληρωμένες δημοσιεύσεις – καταχωρίσεις στις εφημερίδες σας.
(σας αποστέλλουμε και αν έχετε τη λεβεντιά δημοσιεύστε την, κατάσταση αποσταλλεισών επί πληρωμή δημοσιεύσεων του Δήμου μας από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως σήμερα)
κ. Αλέξη Αναστασίου
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ εφεξής μαζί σου, όσο και αν με προκαλέσεις, όσες αθλιότητες και αν εκστομίσεις ή γράψεις.
Δεν πρόκειται επίσης να κινηθώ νομικά εναντίον σου, για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη μου, όπως έκαναν άλλοι αιρετοί συμπολίτες και δικαιώθηκαν, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι αγωγές κατά εκδοτών και δημοσιογράφων έστω και … κατ’ ευφημισμόν, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στον αιρετό. Ο οποίος, βαθμολογείται και αξιολογείται καθημερινά, από τον κυρίαρχο λαό και μόνο, τον οποίο εμείς, εμπιστευόμαστε απόλυτα.
Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω στον ολισθηρό κατήφορο που έχεις επιλέξει, θλιβόμενος πραγματικά για το κατάντημα σου.
Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία και την … δωρεάν διαφήμιση που συνεχώς μου κάνεις .....

OXI ...OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΚΑΤΣΙΝΟΣ ! 

ΕΙΝΑΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΑΘΩΝ...! ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: