Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

H Δικτατορία με δόση … Τρομοκρατίας Κάτσινου

Ο Α.Α. ( με κεφαλαία και τα δύο),  σας το είχαμε πει,  έχει χάσει πλέον τον έλεγχο.
Αποκαλεί τρομοκρατία την προσπάθεια που γίνεται  από τους Δημοτικούς αστυνομικούς να βοηθήσουν στο κυκλοφοριακό πρόβλημα  που υπάρχει στην πόλη ορισμένες ώρες. 
Εγκαλεί το Δήμαρχο για "Διαταγές" να γράφουν όσους παρανομούν για να εισπράξει χρήματα για το Δήμο.
Δεν έχω καταλάβει ποιούς νόμους έχει καταπατήσει ... Μήπως τους "νόμους" του Δημο-γέροντα που έχασε με τη δημαρχία Κάτσινου;
Φίλες και Φίλοι
Το πολιτικό μένος που υπήρχε, έχει πλέον μετατραπεί σε προσωπικό μίσος. Δεν θα μπω σε τέτοιες αντιπαραθέσεις γιατί είναι έξω από τις αρχές μου.
Ενδεχομένως να υπάρχει βέβαια και το προσωπικό όφελος ή κάτι πιο ακραίο που μόλις σκέφτηκα , και έχει να κάνει με τη αταλάντευτη στάση του κ. Κάτσινου σε ένα κοινωνικό πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική κοινωνία.
Όσο για τη βιομηχανία κλήσεων, για να επανέλθω, μήπως έχει να κάνει με την αλαζονική συμπεριφορά του Α.Α. ( με κεφαλαία )  στη πόλη, να παρκάρει όπου θέλει, να εγκαλεί τους Δημοτικούς αστυνομικούς και στο τέλος να σβήνει τις κλήσεις ο ίδιος.
Πάω στοίχημα ότι ό ίδιος   με την προηγούμενη δημοτική αρχή έχει σβήσει, ό λ ε ς  τις  προσωπικές του κλήσεις και έχει δώσει και μπιλιετάκι   ποιες ακόμη φίλων του πρέπει να σβηστούν...!
Νομίζω πως ήρθε η ώρα ο Α.Α. και τα "σκουπίδια"  του να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.
Κύριε Δήμαρχε δεν χρειάζονται λύπηση αυτοί οι άνθρωποι... Στείλτον στο εισαγγελέα για το τελευταίο  κείμενό του...
Αν και έχει προλάβει άλλος ...και σύντομα θα έρθουν τα "κλαρίνα" να τον πάρουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια: