Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ


   Δεν πρόκειται να αναρτήσουμε κανένα σχόλιο από τους μυαλοφυγόδικους που  ανοίγουν  το...καπάκι  κάθε Blog, αυτοπαρουσιάζονται με όλο το μεγαλείο της βρώμικης πνευματικής τους ανυπαρξίας, βωμολοχούν, υβρίζουν, προσβάλουν και ασεβούν.
   Ούτε στους νοικιασμένους με το μήνα(;) που γράφουν οτιδήποτε και για οποιονδήποτε, αφού η ανωνυμία αποτελεί το φερετζέ που καλύπτει το "βλογιοκαμένο" τους πρόσωπο.

   Ούτε  σε κάτι  Φασιστοχαφιέδες που μας απειλούν προσωπικά, όπως έγινε χθες το βράδυ.
  Βλέπουμε τον Αντίλογο σαν ένα μέσο που θα καταγγέλει τη διαστροφή  τοπικών μέσων ενημέρωσης. Όταν μπορούμε και έχουμε χρόνο. Γιατί εμείς δεν ζούμε από αυτό.
    Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε πως μας τρελαίνει ο παραλογισμός που επικρατεί και η πρόθεση από κάποιους, να διαμορφωθεί μια τοπική κοινωνία που θα πλατσουρίζει στο αίμα των υπολοίπων από τις σάρκες, οι οποίες μένουν μετά από κάθε ανθρωποφαγία.
  Ευτυχώς η υπόθεση αυτή αφορά πολύ λίγους, μεγάλους σε ηλικία και βολεμένους. Ήδη αρκετοί στις παρέες μας έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και γιατί παίζεται αυτό το παιχνίδι.
Έχουμε στοιχεία, αλλά δεν είχαμε χρόνο.
Μετά τις απειλές όμως που δέχθηκε νεαρός, που δεν ανήκει στην ομάδα μας, σε δημόσιο χώρο που έπινε το ποτό του, θα αλλάξουμε τακτική και θα "ξεκαρφώσουμε" τους "μυαλοφυγόδικους" που αναφέρουμε παραπάνω, αλλά και αυτούς που τους δίνουν βήμα λόγου.
Οσονούπω "ψευτοπαλήκαρα" !
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, κάποιοι από το τραπέζι του μεγάλου φαγοποτιού ή το κρεβάτι μιας «αιμομικτικής» πολιτικά κοινωνίας ανησυχούν.
Δεν ανησυχούν για τον τόπο, αλλά για να μην χάσουν προνόμια.
Σήμερα, σαν τις Κατίνες της γειτονιάς, σηκώνουν το δάχτυλο και δείχνουν το απέναντι σπίτι που ρίχτηκε στην ακολασία.
Έπαψαν να έχουν ως κινητήριο μοχλό τις κοινωνικές αντιθέσεις και την υπαρξιακή αναζήτηση και απέκτησαν κινητικότητα μέσω της κυνικότητας ή της ψυχεδελικής εσωστρέφειας.
Σήμερα λένε, όσα θα έπρεπε να πουν στον ψυχίατρό τους.
Παιδιά, αυτοί μιλάνε σήμερα …αλλά δύσκολα θα τους εμποδίσετε.

antilogos είπε...

Answer to readers:
Will attemp to place overflow grid to your FASCISM