Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Look Who’s Talking


    Η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη με το Blog  892fm.blogspot.gr, όπως μας δηλώνουν αναγνώστες με αρκετά τους μηνύματα.
 
Η πρώτη ανάγνωση του Blog, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιες σκέψεις…
  Διαπιστώνουμε αρχικά, πως έχει ξεφύγει ήδη από το ρόλο του ατομικού blog ενημέρωσης, διότι αποτελεί λόγω διαφημίσεων, ένα προσοδοφόρο μέσο για τον διαχειριστή του. Μέχρις εδώ καλά.  Όμως   διακρίνουμε μια έντονη προσπάθεια να διαφεντέψει τις καρδιές των συμπολιτών μας, να διαμορφώσει το κοινό του σε  "κριτές" ,ένα είδος που εύκολα ευδοκιμεί σήμερα και όχι συμμέτοχους στην κοινωνία. Και  το σημείο αυτό το ξεπερνάμε  λαμβάνοντας υπόψη την "πρώτη ύλη"  το Who is Who του διαχειριστή. To επικίνδυνο μονοπάτι είναι αυτό που έχει επιλέξει με τα λεγόμενα "σχόλια" να διαταράξει ακόμη και την οικογενειακή  γαλήνη κάποιων συμπολιτών. Στοχεύει ακόμη  να επηρεάσει τις συλλογικές αλλά και τις ατομικές εκδηλώσεις, ροκανίζοντας την ήδη διάτρητη δημοκρατία μας. Με κείμενα χαμηλού επιπέδου, με ύβρεις, με πολιτικές ακόμη και προσωπικές επιθέσεις και εμπάθειες.

   Η τοπική κοινωνία ήταν ανεκτική στην αρχή και μεταλλάσσεται σε δεκτική πλέον. Στο τέλος, αν συνεχιστεί η κατάσταση, κανείς από μας δεν θα είναι αθώος.

    Επειδή η ομάδα μας έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο είδος της ενημέρωσης που γίνεται  σε τοπικό επίπεδο και  τα πρόσωπα  που το “παίζουν”  δημοσιογράφοι κι «..Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ΄ άρματα, τώρα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια..» όπως λέει κι ο λαός,  υποσχόμαστε στους φίλους αναγνώστες που μας έστειλαν τα μηνύματά τους, πως θα   μελετήσουμε  το θέμα και θα επανέλθουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι  με την προσφιλή μας μέθοδο  του…...Look Whos Talking..!

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα ιδιότυπο σκηνικό, που παίρνει τη μορφή παρακράτους, έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο. Εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία αλλά και το νομικό πλαίσιο που υπάρχει, χτυπάνε συγκεκριμένους ανθρώπους, κάνοντας αυτό που πρώτος θεωρητικά προσδιόρισε ο Γκαίμπελς.
Συκοφαντούν, συκοφαντούν, ξέροντας πως στο τέλος κάτι θα μείνει.
Δυστυχώς για το μέσο, μετατρέπουν την ανωνυμία του διαδικτύου, μια μεγάλη κατάκτηση του μέσου, σε αλητεία και εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Απαξιώνουν και βρίζουν ανθρώπους, επιτίθενται με αλήτικες μεθόδους τις οποίες βαπτίζουν με τον όρο «αποκάλυψη», προσπαθώντας να καταπνίξουν τη μπόχα του προσωπικού τους βόθρου.
Είναι καιρός να ξεβολευτούμε και να αντιδράσουμε..!
Συμφωνώ πως αν δεν αντιδράσουμε «στο τέλος κανείς δεν θα είναι αθώος..» που γράψατε.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να σας γνωρίσω, πως στους ανώνυμους εμπεριέχονται και κάποιοι από το πιο αδίστακτο τμήμα της κοινωνίας, καθώς ευκαιρίας δοθείσης και με το ατομικό συμφέρον ως αποκλειστικό γνώμονα βγάζουν το καθωσπρέπει κουστούμι και ντύνονται σταυροφόροι του "καλού και συμφέροντος" του τόπου χωρίς να διστάσουν να βουτήξουν στην πιο βαθιά δεξαμενή λυμάτων που υπάρχει στην πόλη.
Έχουν ονοματεπώνυμα, τους ξέρουμε, θα σας τους "δείξουμε" και θα δοκιμάσουμε τις αντοχές σας στην αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
antilogos είπε...

" ΜΠΡΑΒΩ " Φίλε..!( Σου θυμίζει κάτι; )
Μας κατάλαβες ποιοί είμαστε...! Όπως πριν από δύο χρόνια που μας ξεσκέπασε ο Α.
(Δες ανάρτηση 5/9/2011 με τίτλο "Η Αναγνώρισή μας)
Τώρα μπορείς να φορέσεις την κουκούλα ( όπως φημολογείται για τους γονείς σου την εποχή της Χούντας) και να μας δείξεις με το δάκτυλο.
Καϋμένε, πόσο υποφέρεις...!